Новости

 
06 серпня 2020

Стартує прийом замовлень на Hyundai Sonata з ГБО з Кореї від 259 900 грн.

Торгова мережа АІС оголошує про прийом замовлень на другу партію вживаних Hyundai Sonata 6-го та 7-го поколінь, що імпортовані з Кореї з попередньо встановленим заводським ГБО. Нагадаємо, перша партія була розпродана за три дні.

До перед замовлення та покупки доступні автомобілі 2012-2015 років випуску, з дволітровим газовим LPG двигуном та автоматичною трансмісією, пробігом від 130 до 210 тис. км. Залежно від року випуску, пробігу, комплектації роздрібна вартість розмитненого та сертифікованого автомобіля складе всього від 9 490 до 10 990 тис. дол. (оплата в гривні за курсом НБУ на дату здійснення операції).* Вже зараз покупці можуть внести невелику передоплату та обрати один з пропонованих автомобілів.

Hyundai Sonata - передньопривідний 5-місний, 4-дверний седан бізнес-класу. Вперше модель була представлена в 1985 році. Через 25 років з'явилося шосте за рахунком покоління, рестайлінгова версія якого вийшла в 2012 р. У новій версії був оновлений екстер'єр: головна оптика, грати радіатора та передній бампер, а також поліпшена комплектація. У березні 2014 року дебютувало сьоме покоління Sonata, серед головних змін якого вищий рівень безпеки та керованості, що було досягнуто за рахунок поліпшення та посилення конструкції кузова та ходової частини.

Hyundai Sonata відрізняється дивовижною для такого великого автомобіля паливною економічністю. Витрата палива становить 7,9 л. в комбінованому режимі, та 6 л. пального по трасі на 100 км пробігу.** Ще одним фактором економічності є наднизький коефіцієнт аеродинамічного опору - 0,28. Крім того, Hyundai Sonata з автоматичною коробкою передач обладнана функцією ECO, за допомогою якої економія палива може досягати 15-17%. Автомобіль має просторий салон, виконаний з високоякісних матеріалів та величезний багажник, додатково в салоні розміщені численні кишені та ящики для зберігання дрібниць.

В залежності від обраної комплектації Hyundai Sonata має шість подушок безпеки, активні передні підголівники, система контролю стійкості, TCS, ABS, EBD, BAS, HAC, протитуманні фари, задні світлодіодні ліхтарі та багато, багато іншого.**

Торгова мережа АІС планує імпортувати з Кореї Hyundai Sonata з двохлітровим газовим LPG двигуном. Відзначимо, що на відміну від інших країн, автомобілі з ГБО дуже популярні в Південній Кореї. Газове обладнання встановлюється та налаштовується безпосередньо на заводі виробника. Таким чином, безвідмовна, надійна та довговічна робота такого ГБО, паливної системи та двигуна гарантована безпосередньо виробником.

Серед основних переваг заводського ГБО від Hyundai:

1. Відсутність проблем з запуском двигуна при будь-яких погодних умовах або інших чинників.

2. Повне випаровування газу дозволяє уникати проблем з "заливанням свічок", навіть при сильному морозі, так як газ випаровується, а не «розтікається», як бензин.

3. Газ згорає повільніше бензину, тим самим знижуються навантаження на поршневу групу, і двигун працює м'якше та тихіше.

4. Збільшується ресурс двигуна, так як використання газової суміші дозволяє позбутися від проблем із засміченням двигуна. Висока надійність системи досягається за рахунок багатоступінчастого очищення газової суміші від механічних домішок, смол, води та інших включень за допомогою встановлених різних типів фільтрів.

5. Безпека ГБО LPi 5 покоління значно вище, ніж бензинова система автомобіля, так як конструктивно газовий балон в рази міцніше звичайного бензинового бака, і в комплект обладнання входить багаторівнева система захисту від надлишкового тиску, витоку палива і т.д.

6. Система LPi є повним аналогом бензинової інжекторної системи автомобіля. Уприскування рідкого газу повністю замінює бензин та дозволяє відмовитися від використання останнього.

7. Балони з газовим паливом мають ряд систем захисту:
- система проти витоків: спеціальний клапан не пропускає газ;
- система від перевищення наповненості в балоні: використовується мультиклапан, що обмежує наповнення до 85% від обсягу балона;
- система від пошкодження балона: в разі пошкодження, при зміні тиску, спеціальний клапан викидає зайвий обсяг газу в вентиляцію поза автомобілем;
- є можливість самостійно випустити газ за допомогою вентиля.

Відзначимо, що АІС закуповує автомобілі в Кореї та США безпосередньо тільки у офіційних постачальників (представники заводів-виробників, автоаукціони).

Пропоновані авто доступні в кредит, лізинг або трейд-ін (обмін б/в авто клієнта на інший б/в авто).*** Покупці юридичні особи отримують повне відшкодування ПДВ.

Вже зараз в мережі АІС для покупки доступні інші популярні моделі, що імпортовані з США або Кореї: Kia Picanto, Chevrolet Cruze, Volkswagen Jetta, Kia Rio, Ford Focus, Hyundai Elantra, Honda CR-V, Mazda 3, Hyundai Tucson, Kia Sportage та ін.

Дізнатися докладніше про пропоновані автомобілі та умови придбання можна по телефону 0800-50-79-50 (безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів на території України) або на сайті AIS Autotrade.

Також, нагадаємо, що в компанії AIS AutoTrade доступна послуга купівлі б/в авто з Кореї або США під індивідуальне замовлення клієнта. Детальніше ознайомитися з умовами надання послуги та зробити замовлення на підбір автомобіля можна на сайті https://import.autotrade.com.ua.

** Витрата палива визначена виробником в ідеальних лабораторних (стендових) умовах для конкретної моделі і модифікації. При експлуатації транспортного засобу в дорожніх умовах витрата палива може відрізнятися від заявленого, в зв'язку з впливом різних зовнішніх чинників незалежних від виробника. Перелік опцій залежить від обраного автомобіля.
** Послуги кредитування та лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ та Держкомфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у Продавця.

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка