Новости

 
03 серпня 2020

В Україні розпочато виробництво нового автомобіля екстреної медичної допомоги на базі нового Renault Master!

Новий автомобіль екстреної медичної допомоги на базі Renault Master відповідає національному стандарту України "Автомобілі швидкої медичної допомоги та їхнє устаткування, технічні вимоги та методи випробувань" ДСТУ 7032: 2009. Автомобіль розроблений та обладнаний для транспортування, здійснення медичного догляду та нагляду за пацієнтами. Області застосування - швидка допомога, медицина катастроф.

Renault Master - один з лідерів продажів серед комерційних автомобілів в Європейському Союзі. Автомобіль відрізняється надійністю та високою якістю збірки, що забезпечує довгу службу, а також має одні з кращих показників економічності, безпеки та комфорту в своєму класі.

«Швидка допомога» виробляється на базі Renault Master L2H2 з турбодизельним двигуном та 6-ступінчастою механічною КПП. Автомобіль має медичний салон з кондиціонером, де зручно та комфортно для пересування і роботи може розташуватися медичний персонал. Крім того, автомобіль має цілий ряд систем безпеки: ABS/ASR/ESP, система допомоги при рушанні вгору Hill Start Assist, подушка безпеки водія та ін.

Новий спецавтомобіль обладнаний усіма елементами, необхідними для надання допомоги в складних умовах: апаратом для штучної вентиляції легенів, масками, дихальними трубками для осіб різного віку та кисневим резервуаром; електрокардіографом з модулем передачі даних; кейсом Oxivac; пристроєм для кисневої терапії Н-550; автохолодильником Thermo TR-19A; дефібрилятором; портативним електричним аспіратором; електричним розподільним щитком; носилками з нетканого матеріалу (носилки на колесах, м'які, носилки, що складаються вчетверо, носилки з вакуумною фіксацією, носилки-крісло) та цілим рядом іншого устаткування.

Все медичне обладнання автомобіля розміщено та надійно закріплене на спеціальних полицях, кронштейнах, в шафах та інших елементах. Більшість постачальників медичного обладнання - європейські та американські виробники.

Медичний салон утеплений теплоізоляційним матеріалом. У стелю автомобіля встановлений багатофункціональний люк, що забезпечує природну освітленість і вентиляцію салону та може використовуватися як аварійний вихід. Для зручності медичного персоналу салон оснащений «Автомобільним пультом управління споживачами», на який виведено управління всіма системами, якими обладнаний медичний салон. Всі кнопки пульта управління мають світлову або графічну індикацію.

Перелік комплектації медичного обладнання може бути змінений під індивідуальні потреби медичного закладу.

Надійність та комфорт експлуатації також забезпечують: бортовий комп'ютер; гідропідсилювач керма; дистанційний центральний замок; адаптація до умов поганих доріг; електросклопідйомники; дзеркала заднього виду з підігрівом; сидіння водія з підлокітником та регулюванням по висоті, а також цілий ряд інших опцій.

Переобладнання автомобіля в «Швидку допомогу» здійснює виробниче підприємство «Авто-Холдинг». Підприємство з 2009р. виробляє спеціалізовану вантажну та пасажирську техніку, самоскиди, фургони і комунальну техніку. Продукція даного підприємства сертифікована та відповідає вимогам чинного Законодавства України, а система управління якістю відповідає вимогам стандарту ISO 9001: 2009.

Відео презентація нового автомобіля екстреної медичної допомоги на базі Renault Master представлена на Youtube-каналі.

Більш детальна електронна презентація новинки представлена за посиланням .

З питань замовлення та поставки автомобіля екстреної медичної допомоги на базі нового Renault Master, з питань комплектації та вартості автомобіля можна звертатися до офіційних дилерів Renault Адамант Моторс Запоріжжя, Адамант Моторс Чернігів.

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка