Новости

 
31 травня 2023

Мережа АІС пропонує придбати Volkwagen e-Golf в кредит від 4 400 грн на місяць!

Купити один з найпопулярніших електроавтомобілів в Європі - Volkwagen e-Golf, можна в кредит з мінімальним платежем на місяць від 4 400 грн.* Так, в Торгово-сервісній мережі АІС, придбати в кредит можна автомобілі Volkwagen e-Golf 2019-2020 р.в., з пробігом 20-30 тис. км, вартістю 699-719 тис. грн.**

Звертаємо увагу, що мережа АІС пропонує одні з найбільш вигідних умов кредитування на ринку:

- ставка річних у гривні від 3,99%;

- перший внесок від 30%;

- термін кредитування до 5 років;

- кредитування проводиться в гривні без валютних застережень.

Електромобілі Volkswagen e-Golf пропонуються у комплектації Standard, яка включає електричні бокові дзеркала з підігрівом, ключ з дистанційним керуванням, світлодіодну оптику, задні парктроніки та аеродинамічні «обтічні» 16-дюймові легкосплавні диски.

У салоні автомобіля присутні такі функції: камера заднього огляду, клімат-контроль, люк з електроприводом, автоматичне затемнення дзеркала заднього виду та ін. В незалежності від обраної моделі, авто обладнані системами ABS та ESP, іммобілайзером, подушками безпеки, підсилювачем керма, центральним замком, бортовим комп'ютером та електросклопідіймачами.

Volkswagen e-Golf компонується літій-іонною батареєю потужністю 40 кВт/год, що дозволяє йому проїжджати у комбінованому циклі до 270 кілометрів. Можливо заряджати електроавтомобіль вдома від звичайної мережі 220 Вольт або на швидких зарядках різних операторів.

Volkswagen e-Golf має потужність 100 кВт (136 к.с.) та крутний момент 290 Нм. Доступні три режими їзди: "Comfort", "Standard" та  найбільш економний режим – "ECO".

Варто відзначити, що Покупці електромобілів звільнені від сплати пенсійного страхування при першій реєстрації автомобіля, а це економія від 3% до 5% вартості машини.

Крім того, Клієнти мають можливість обирати між численними кредитними пропозиціями***, деталі умов кредитування можна уточнити у торгових центрах АІС.

Всі автомобілі доступні для огляду і тест-драйву в містах: Київ, Житомир, Суми, Харків, Чернігів, Черкаси.

Нагадаємо, що в мережі АІС, також до покупки доступні і такі бренди та моделі електромобілів як: Volkwagen ID4 CrozzVolkwagen ID.6 CrozzHonda M-NVHonda e:NS1.

Більше інформації про електроавтомобілі на сайті https://electrocars.ais.ua.

* Вказано розмір платежу в місяць за умов: початковий внесок 71%, термін кредитування 5 років, відсоткова ставка 10,99%. Разова комісія банку - 2,5% від суми кредиту (включається в суму кредиту)/* за рахунок коштів Позичальника). Більш детальну інформацію про умови програм кредитування уточнюйте у продавця. Кредитує АТ «КБ «ГЛОБУС». Ліцензія НБУ №240 від 21.01.2019р.

**Зазначені мінімальні ціни за одиницю товару за станом на 1 червня 2023р. Ціна може бути змінена в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також у разі зміни комерційної політики виробника та продавця. В цілях уточнення актуальної ціни необхідно звертатися до продавця..

***Послуги кредитування та лізингу здійснюються компаніями-партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування та лізингу уточнюйте у продавця.

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка