Новости

 
30 січня 2020

Завод «Авто-Холдинг» виготовлятиме спеціальну техніку на шасі автомобілів FAW!

Група компаній АІС - ексклюзивний дистриб'ютор в Україні легкових і вантажних автомобілів FAW уклала угоду про стратегічну співпрацю з автомобільним заводом «Авто-Холдинг» (м. Кременчук), що спеціалізуються на виробництві спеціальної та переобладнаної техніки.

На замовлення АІС, на потужностях заводу «Авто-Холдинг» вироблятиметься широка лінійка техніки на шасі вантажних автомобілів FAW. Асортимент виробленої продукції включатиме:

· Бортові платформи (c тентом або без)
· Фургони різного призначення: промтоварні, ізотермічні, термічні з холодильним обладнанням, хлібні
· Самоскиди
· Цистерни для перевезення харчових рідин
· Цистерни для перевезення нафтопродуктів
· Автомайстерні для аварійних бригад
· Комунальна техніка та сміттєвози
· Автоевакуатори.

Потенційні покупці даної продукції - компанії агробізнесу, переробна промисловість, комунальні господарства, логістичні та дистриб'юторські компанії, дорожньо-будівельні, гірничодобувні та ін.

Автомобільні шасі FAW в середньому в 1,5-2,0 рази дешевше європейських, корейських або японських аналогів, при цьому мають аналогічні показники надійності та економічності. Так, при виробництві вантажівок FAW використовуються агрегати і комплектуючі таких компаній, як Cummins, Bosch, Wabco, Sachs, ZF, Fast, Eisenmann, TRW, Tenneco та ін. Але найголовніше, багаторічний досвід співпраці з такими автогігантами як Volkswagen Group, Mazda Motor Corporation, Toyota Motor Corporation та рядом інших дозволили компанії накопичити унікальний досвід в розробці та виробництві автомобілів.

Нова виробнича програма дозволить в 2020 році, як мінімум подвоїти обсяг виробленої продукції, істотно збільшити число зайнятих та наростити платежі в загальнодержавний і місцевий бюджети. Запуск і розширення виробничої програми буде проходити протягом усього 2020 року.

Продажем та сервісним обслуговуванням спеціальних і переобладнаних автомобілів FAW буде займатися торгово-сервісна мережа Групи компаній АІС.

Продукція заводу «Авто-Холдинг» сертифікована і відповідає вимогам чинного Законодавства України, а система управління якістю відповідає вимогам стандарту ISO 9001: 2009. Виробнича потужність заводу - до 4000 автомобілів на рік.

Завод «Авто-Холдинг» - одне з провідних українських підприємств з виробництва спеціальної техніки. Працює з 2006 року. Крім названої вище техніки, завод виробляє автомобілі швидкої медичної допомоги, спецавтомобілі для Національної поліції, спеціалізовані автобуси. Продукція підприємства багаторазово поставлялася на адресу Міністерства внутрішніх справ, Прикордонної служби, Міністерства інфраструктури, Міністерства освіти і науки, Міністерства соціальної політики, Міністерства охорони здоров'я, ДП «Укрпошта», міським і районним державним адміністраціям та комунальним підприємствам.

Більше інформації про автомобілі FAW на сайті www.faw.ais.ua або по телефону 0800-500-205 (безкоштовно з телефонів українських операторів мобільного та стаціонарного зв'язку).

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка